2 0 2 2

 


5. 10.  Hello world heartheartheartheartheartheart

Chtěla bych vám představit naše “CH” miminka!

Narodilo se nám krásných 6 drobečků! A jak probíhal prvni porod? Samozřejmě, ze v posteli :)) Feya rodila krasne, klidně a rychle. Hodila na sebe velký psi polštář, aby měla intimčo a tlacila… s prvním miminkem jsem ji musela pomoct, ale všechny ostatní zvládla téměř sama.

Miminka pribiraji nadherne na váze. Jsou nádherný! Jeden pejsek je svetloucky a má jen sem tam žíhání. Jsem na Feyu moc pyšná, jak to zvládla!!! Je úžasná maminka!

                              


Hello world! We have babies!!!!heart

11.6. se nám narodila krásná miminka. 3 holcicky a 2 chlapečci. Maminka i miminka jsou v pořádku! A průběh?

Bjuinka měla bolesti od rána. Hrabala a věděla jsem, ze v noci budou chtít přijít na svět. Jenže miminka se rozhodla přijít na svět už v odpoledních hodinách. 59. Den jsme ještě nerodili. Bála jsem se, ze je to brzy. Ale po narozeni všech miminek, jsem to pochopila. Protože to jsou takový cvalicci, ze už uvnitř být nechtěli :)

V 17:00 ji praskla plodova voda a za hodinu přišlo první miminko. Holcicka. Krásná. 330g. Barvou celá maminka. Hned se pricucla k cecicku.

Za třičtvrtě hodiny přišla další holcicka. Plavá svetlounka holcicka. Sluníčko, které to cele rozzářilo.

Za půl hodiny další holcicka, tmavá se stříbrným žíháním.

Za 20 minut přišel chlapeček. Plaváček - silný. Krásný kluk.

A poslední přišel za 5 minut potom. A víte kdo to je? Pamatujete minuly rok na Trpaslicka? Jak jsem ho prosila, ať se nám tu ještě jednou narodí? Narodil se. Je úplně stejný. Hned jsem to věděla. Má jediný tečku bílou za krkem, která asi zmizí. Ale vrátil se heartMěla jsem úplně slzy v očích. A jak křičel!!! Nejvíc ze všech. Jako kdyby říkal. Jsem tady!!! ...Více ve složce New puppies..

 


Vítám vás všechny v novém roce na našich webových stránkách. Tento rok plánujeme dva vrhy štěňátek a moc se na ně těšíme! Vždy nám přinesou tolik radosti do života. Každý vrh je jedinečný a má svůj vlastní příběh. Jakmile budu mít více informací, hned přidávám na web a budu se s vámi těšit na novinky a nová dobrodružství..


10. 1. Přidána Feya a Gaia do složky Whippet Female, přidáno povídání ve složce About us - proč zůstala doma Feyinka a Gajuška heart , přidáno plánování štěňátek, Géčka zařazená v nové složce.

aktualizováno: 20.04.2024 23:18:36